EN HJÆLPENDE HÅND
- Donér en dagløn til udsatte børn og unge i dit lokalområde

DET TOTALE INDSAMLEDE BELØB PÅ EN HJÆLPENDE HÅND: DKK. 464.260

Tak til alle jer som har været med til at støtte EN HJÆLPENDE HÅND!
I alt har 113 håndværkere og håndværksvirksomheder fra hele landet valgte at støtte kampagnen.

Vi glæder os til at se jer i 2017!

Håndværkere i hele Danmark går til kamp mod udsathed!
I uge 46 slår alle landets håndværkere sig sammen på tværs af fag og geografi for at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark!

Under navnet En Hjælpende Hånd vil det i uge 46 være muligt at donere en dagløn til Ungdommens Røde Kors’ arbejde med udsatte børn og unge i Danmark.

Ved at donere en dagløn – svarende til 2.500 kr. – kan du være med til at give et barn eller en ung et helt år i en af Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter som f.eks. lektiehjælp, mentoring, sports- og madklub eller leg på krisecentre.
 
Rigtig mange børn og unge i Danmark har det svært. Med En Hjælpende Hånd er du med til at hjælpe disse børn til en lysere fremtid. Din donation går til udsatte børn og unge i DIT lokalområde. Du er altså med til at hjælpe et barn eller en ung tæt på dig, og du er på denne måde med til at gøre en forskel ikke bare for det enkelte barn, men for hele lokalområdet.
 
GI’R DU EN HJÆLPENDE HÅND?

Vi trækker lod om fire billetter til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2017 blandt alle tilmeldte håndværkere / -håndværksvirksomheder. Sponsoreret af ANMELD HÅNDVÆRKER. Læs mere her...
 
 
 

”Med EN HJÆLPENDE HÅND viser vi, at alle kan gøre en forskel. Alle kan være noget for de børn i Danmark, som har det sværest”

Lindy Aldahl, Ambassadør

Tak til vores sponsorer